PONEDELJEK 10. TEDNA MED LETOM

Ps 33

Okusite in spoznajte, kako dober je Gospod
Poveličujte z menoj Gospoda
in skupno slavimo njegovo ime!
Iskal sem Gospoda in me je uslišal
ter otel vseh mojih strahov.

Gospod, k tebi se obračam na začetku tega novega dne. Pomagaj mi, da molim in da svoje misli popolnoma usmerjam proti Tebi. Sam tega ne zmorem. V meni je tema, v Tebi je vse svetlo, čeprav se čutim osamljenega, me Ti Gospod nisi zapustil.
Nebeški Oče, zahvalim se ti za nočni počitek. Hvala Ti za novi dan, za vso dobroto. Hvala Ti! Gospod, slišim Tvoj klic. Grem, pomagaj mi!

One comment on “PONEDELJEK 10. TEDNA MED LETOM
  1. Sonja pravi:

    Tudi sredi množice ljudi…je človek včasih lahko zelo sam, osamljen. Kdaj pa kdaj v življenju sleherno srce lahko postane otožno, samotno, ob izgubi ljubljene osebe celo strto. In takrat ne vidiš več pravega smisla življenja, takrat se ne znaš in se ne zmoreš več prav razveseliti. Takrat se zdi, da ne znaš več živeti, da je vse zaman…, da je vse na nek način izgubljeno. Zaradi izgube smisla te lahko povsem preplavi notranja bolečina, brezvolja in strah pred življenjem, znajdeš se v resnično hudi stiski.

    Gospod, vem kako je v takšnih trenutkih, doživela in okusila sem ji že, ti veš….
    Pomagaj vsem osamljenim, žalostnim, ljudem v različnih stiskah, ranjenim in zapuščenim…tedaj začutiti Tvojo prisotnost, Tvojo bližino, ki naj poboža, razjasni in okrepi srce kot sončni žarek….in ga navda z novim upanjem in novo močjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*