15. NEDELJA MED LETOM

Rim 8,18-23

Vse stvarstvo vse do zdaj skupno vzdihuje in trpi porodne bolečine.

Zakaj toliko hudega na svetu? Če bi bil Bog res dober, ne bi dopustil toliko trpljenja! Zakaj le Bog ne stori kakšnega čudeža in reši zapletenega položaja? Kaj pa če Bog JE storil čudež; poslal je tebe! Bodi ti čudež! Ne pa, da stojiš ob strani in gojiš vsesplošno usmiljenje. Ob tem, ko ti je dano sočustvovati in čut za nesrečo drugega, ti je dana naloga, da za to poskrbiš. Loti se – tudi tisoč kilometrov dolga pot se začne z enim korakom!

One comment on “15. NEDELJA MED LETOM
 1. Sonja pravi:

  Da, Gospod. Pokaži nam poti in načine, ki jih morda ne vidimo in ne prepoznamo…., saj želimo in hočemo hoditi za Teboj,ne le v mnogih besedah.
  Dobri Bog, hvala Ti za premnoge, raznolike darove, ki nam jih velikodušno podarjaš, da se preko njih more razodeti Tvoje veličanstvo in ljubezen do človeka.
  Prosim Te, odpiraj nam oči in srce, da bomo znali zaznati,videti, prisluhniti, začutiti in podarjeno deliti in vse to z iskrenim srcem in čistim namenom darovati naprej.

  Ozdravljaj naša srca, da Ti bomo tako znali in mogli v zaupanju in veselju služiti.Ne le z besedo ampak predvsem z dobrimi deli naj pričujemo o Tebi in Tvoji dobroti.

  Sveti Duh, prosimo Te… Nevredne in majhne nas napolnjuj s svojimi darovi, naj vedno ostanemo zvesti, koristni in polni ponižne hvaležnosti.
  Slavimo Te in se Ti zahvaljujemo, ker smemo izpolnjevati Očetovo voljo in ljubiti s Sinom!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*