PETEK 14. TEDNA MED LETOM

Mt 10,16-23

Glejte, pošiljam vas kakor ovce med volkove.
Bodite torej preudarni kakor kače
in nepokvarjeni kakor golobje. (…)
Vsi vas bodo sovražili zaradi mojega imena;
toda kdor bo vztrajal do konca, bo rešen.

Včasih sem tako osamljen. Počutim se, kot da ni nikogar, ki bi me razumel. Pa ne samo, da me nihče ne razume, včasih mi celo nasprotujejo. Ne vem več, kam naj se umaknem.
Le eno vem: Upaj v Gospoda, svojega Boga! Vem, da hodim za Njim, ki je pot, resnica in življenje. Če bom vztrajal na tej poti, bom prišel do konca – do rešitve.
Gospod, bodi z menoj v vseh mojih stiskah in preizkušnjah!

En odziv na “PETEK 14. TEDNA MED LETOM”

 1. Kadar se počutiš brez moči, osamljenega, nerazumljenega, ranjenega, zapuščenega, izgubljenega…, stopi pred Gospoda z zares iskrenim in odprtim srcem, položi predenj svojo stisko, bolečino in nemoč…in pokaže ti novo pot.
  Daj Njemu in sebi priložnost, da boš lahko z mirom v srcu, ki ti ga lahko daruje le On sam…,stopil na novo pot, začel vse znova in drugače. Prosi ga za milost uvida in spreobrnjenja.
  Še preden pa boš stopil pred Gospoda pa se spravi s svojim bratom ali sestro, odpusti in prosi odpuščanja…Kajti le poravnana krivica in odpuščena krivda lahko vrneta veselje in mir v srce.
  Le l(L)jubezen more, zmore in hoče storiti čudeže, tudi čudež prerojenja:)!

  Gospod bo ozdravil Tvojo slabost, nemoč in bolečino.
  Le pogumno, z vero in zaupanjem v srcu, priznaj svoje stranpoti, nato pa zapusti stare poti in vse kar te odvrača od Boga…, prisluhni glasu vesti in srca pa boš našel pot.
  Nekdo te ljubi….Nekdo,
  Gospod Te vedno čaka, išče in kliče…in včasih je potrebna tudi globoka bolečina in stiska, da se lahko nato znova spremenjen in v sebi drugačen, očiščen, odrešen, vrneš nazaj k Njemu, ki je Pot, Resnica in Življenje.
  Le ne prenehaj upati v Gospoda…in delati dobro, četudi se včasih zdi, kot bi se “ves svet” okoli tebe zarotil proti tebi….., veruj, upaj, moli, odpuščaj, prosi za odpuščanje, bodi pravičen, moli, ljubi in delaj. Potem pride tudi veselje in mir….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.