SREDA 15. TEDNA MED LETOM

Mt 11,25

“Slavim te, Oče,
Gospod neba in zemlje,
ker si to prikril modrim in razumnim,
razodel pa malim.”

Človeška slepota je razlog zoperstavljanja Božji postavi v nas in v naravi, kar vodi v novo gorje; predrznosti in zločine. Včeraj atomska bomba, spopadi vseh vrst, zlorabe otrok, danes manipulacije z zarodki, evtanazija in splav v evropski zakonodaji… Kdo ve, kaj pride na vrsto jutri? Česa vsega po neštetih svobodnih privolitvah v greh ne zmore sprevržena človeška domišljija! V okove “svobode” vklenjena civilizacija. Nad krvavim obzorjem pa KRIŽ. Kristusova kri, za rešenje sveta. Razodene se le “malim”.
Ali se v mojem vsakodnevnem življenju odraža, da poznam Kristusa?

En odziv na “SREDA 15. TEDNA MED LETOM”

  1. …”nad krvavim obzorjem pa križ…”, za vedno in za večno neizbrisno znamenje Njegove ljubezni in zvestobe!
    Znamenje daritve, ki zmore preseči vse…z neizmerno in mnogokrat vsem nam nerazumljivo in skrivnostno močjo Njegove Ljubezni, ki zna in zmore odpuščati in odreševati vedno znova in znova! V vseh časih…..!

    Znamenje zaveze med Nebom in Zemljo, znamenje upanja in Odrešenja vsem verujočim!

    Zares…slavim Te Oče, Sin in Sveti Duh…in se Tebi, Troedini Večni Bog najponižneje priklanjam iz prahu te zemlje in se Ti zahvaljujem za vse, kar nam je še vedno, kljub naši grešnosti…darovano iz Tvojih ljubečih in neskončno usmiljenih rok…Ti nas nikoli ne prenehaš ljubiti, HVALA TI O GOSPOD!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.