PONEDELJEK 30. TEDNA MED LETOM

Ef 4,32; 5,1-8

Posnemajte torej Boga, saj ste njegovi ljubljeni otroci,
in živite v ljubezni, kakor je tudi Kristus vzljubil nas
in je daroval sam sebe za nas
kot blago dišečo daritev in žrtev Bogu.

Ali se sploh zavedam, kakšno čast imam, da sem božji otrok. Oče me vedno ljubi, pa če hočem ali ne. On me vedno čaka, vedno čaka, da se vrnem k njemu.
Gospod, naj Ti bom vedno hvaležen za Tvojo ljubezen, ki mi jo izkazuješ!

One comment on “PONEDELJEK 30. TEDNA MED LETOM
 1. Sonja pravi:

  Res je Njegova ljubezen v nas, če jo sprejmemo in se ji odpremo močnejša od česarkoli…
  V njeni luči in svetlobi smo potem zmožni videti vse človekove pomanjkljivosti povsem drugače. Le zaradi Njega in z Njim je lahko moj pogled bolj ljubeč,dobrohoten, usmiljen in odpuščajoč.

  Zaradi Njega ni velikih zamer v mojem srcu, On celi moje rane, manjša mojo bolečino in mi daje moč,da jo premagujem in da vedno znova vstanem v novo Jutro in v nov dan.

  Za vse Tvoje milosti…in ker smem biti Tvoja hči in ko mi zmanjkuje moje lastne…smem ljubiti s Tvojo ljubeznijo in s Tvojim srcem, odpuščati s Tvojim in zaradi Tvojega odpuščanja…, za vse to HVALA Ti Gospod!
  In HVALA, ker me nikoli ne spregledaš, nikoli ne zavrneš in ne zapreš svojih vrat pred menoj, nikoli ne rečeš, da nimaš časa ali da me ne potrebuješ…Nikoli ne rečeš, da ne potrebuješ mojih darov…,nikoli me ne odkloniš, ne zapustiš, me ne puščaš zaman prositi, čakati in upati…Temveč ravno nasprotno…Ti me ne ubijaš,ne z besedami niti z dejanji…,ampak mi daješ življenje! Ti želiš in hočeš ohranjati bližino z menoj,ob Tebi se ne počutim bedno, odveč in nevredno (četudi sem človek z napakami in pomanjkljivostmi…).
  HVALA TI GOSPOD, Ti mi daruješ sebe samega…in vedno nove priložnosti.
  Zaradi Tvoje bližine vedno znova spet upam in zaupam, zaradi Tebe ž(Ž)ivim :)!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.