MARIJA, SVETA BOŽJA MATI

Ps 67,2-3

O Bog, izkaži nam milost in nas blagoslôvi,
razjásni svoje obličje nad nami!
Naj spoznajo tvojo pot vsi na zemlji,
vsi narodi tvoje odrešenje.

Kako potrebujemo blagoslov prav na začetku novega leta. Izprošen je od Matere vseh mater, od Marije, ki nam je rodila Božjega Sina. On nam je prišel pokazati pot in vsem ljudem prinesel odrešenje. Jezus pomagaj nam stopati vsak dan po Tvoji poti, da se ne bomo izgubilo v tem svetu.

En odziv na “MARIJA, SVETA BOŽJA MATI”

 1. Gospod, danes se Ti zahvaljujem za vse poti po katerih si me spremljal, varoval in vodil v preteklem letu! Tako mene kot nas vse…,hvala Ti Gospod!

  In tudi, če mi je bilo kdaj kaj odveč, boleče in morda nerazumljivo,… zaupam, da Ti veš zakaj je bilo to potrebno!
  A mnogo več je bilo po Tvoji milosti in ljubeči prisotnosti v mojem življenju dragoceno lepega,dobrega,navdihujočega in osrečujočega! Znova si me naučil tega, da zmore vsako temo premagati odrešujoča svetloba Tvoje navzočnosti in da, ko meni zmanjkuje moči, zagotovo vstopiš in skupaj z menoj nadaljuješ pot Ti!
  Da nič, prav nič ni nerešljivega. Da zmorem vztrajati in ljubiti tudi,ko sama nisem ljubljena…Da ljubezen osvobaja in da zares osrečuje, ko zmoreš stopiti ven iz sebe in darovati “prvi”…
  Še mnogo tega, mnogo lepega, mnogo presenetljivih dogodkov, zasukov, res o mnogočem bi lahko pisala, a dovolj je, da veva midva, da Ti veš, kako zelo sem Ti danes, prvi dan novega leta…, hvaležna za vse!
  Danes Ti izročam vse to, kar je pred menoj, pred nami vsemi in zaupam Gospod, naj se zgodi po Tvojem načrtu, po Tvoji volji, amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.