4. JANUAR

1 Jn 3,8b-9

Sin pa se je razodel prav zato,
da bi uničil hudičeva dela.
Kdor je rojen iz Boga, ne ravna grešno,
saj v njem ostaja njegovo seme.
Ne more grešiti, ker je rojen iz Boga.

Greh nam vsak dan vzame veliko dragocene energije, ki bi jo lahko uporabili za dobra dela pred Gospodom in sočlovekom. Hudi Duh seje semena razdora in prepira, zato Te prosimo, dragi Jezus, premagaj v nas vse tiste sile, ki nas ločujejo od tebe in Tvoje ljubezni. Želimo biti tvoji, vendar brez Tvoje pomoči ne bomo mogli uresničiti te želje.

En odziv na “4. JANUAR”

  1. Gospod daj, naj vzkalijo v nas semena dobrega, ki si jih nam daroval, jih zasejal v nas…Naj se ne oklepamo tistega, kar nam ne more prinesti dobrega in kar v nas prebuja temo, bolečino, razdor in odtujenost od Tebe…
    Daj nam vedno znova razpoznavati pravo pot, prepoznati resnico in prave vrednote. Naj stopamo po Tvojih sledeh, Tvoji smo, rojeni za srečo, veselje in l(L)jubezen v Tebi in po Tebi! Naj postanemo zmagovalci in ne poraženci…, naj iščemo Tvoje obličje in ne svojih zablod.
    Daj, Gospod,pridi in uniči enkrat za vselej hudičevo seme, razkrinkaj njegove spletke, mreže in ukane, očisti in izmij naša srca,…napolni nas s svetlobo svojega razodetja in ostani z nami. Stori čudež odrešenja za vsako srce, ki Te išče in hrepeni po Tebi! Amen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.