SOBOTA 4. VELIKONOČNEGA TEDNA

Ps 98,1

Pojte GOSPODU novo pesem,
ker je storil čudovita dela;
njegova desnica mu je pomagala,
njegov sveti laket.

Ko se ob koncu tedna oziramo nazaj na preživeti teden tako kot ob zaključku dneva na podarjeni dan, lahko vedno znova vriskamo od veselja, kakšne čudovite stvari je Bog storil po nas. Iz srca nam privre vesela pesem zahvale. Ob celovitem pogledu nase pa uvidimo in spoznamo tudi slabo in se ga ob priznanju in kesanju osvobodimo in gremo novemu tednu naproti osvobojeni in neobremenjeni. Bog je zares dober in usmiljen.
Bodimo tudi mi!

En odziv na “SOBOTA 4. VELIKONOČNEGA TEDNA”

  1. Jezusova beseda naj bo naše vodilo. Pravičnost, a obenem usmiljenje, odločnost in obenem milina in nežnost, dobrota in odpuščanje, razumnost, modrost, vztrajnost, sočutno, veselo in odprto srce …

    Molimo in prosimo za darove in sadove Svetega Duha, naj nas dobri Bog s pomočjo njih vodi skozi življenje … in ostanimo ponižno hvaležni za vsakega izmed njih.

    Veselimo se, ker nam On prinaša in daruje veselje, mir in blagoslov. Ker smo odrešeni, sprejeti, ljubljeni, varni in po vsem tem neskončno obdarovani. Globoka vera in pogum naj prežemata vse naše misli, načrte in dela v vsakodnevnem življenju!
    Hvala Ti Gospod!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.