Duhovni seminar v Kopru

Vabljeni na DUHOVNI SEMINAR za prenovo družine in domovine, ki bo potekal v frančiškanski cerkvi sv. Ane v Kopru od 11. do 14. 12. 2014.

Seminar bodo vodili dr. fra Smiljan Kožul OFM in zakonca Kristina in Dražen Bušić.
smiljan_kozulDr. fra Smiljan Dragan Kožul deluje v župniji sv. Križa v Zagrebu, kjer vodi vsako zadnjo sredo v mesecu duhovni seminar, ki se ga udeleži več kot 3.000 ljudi. Organiziral je molitev rožnega venca za spreobrnjenje in mir v katero je vključenih več kot 100.000 ljudi. Fra Smiljan je bil štiri leta in pol pomočnik eksorcista don Gabriela Amortha v Rimu.
zakonca_busicDražen in Kristina Bušić sta do sedaj vodila številne seminarje in duhovne obnove v več kot 100 župnijah po vsej Evropi. Dražen je novinar portala Dnevno.hr, avtor osmih knjig in štirih dokumentarnih filmov. Kristina je socialna delavka Zagrebškega karitasa, kjer dela kot zakonska in duhovna svetovalka. Poročena sta 20 let in imata dva sina.
Na seminarju bo sodelovala slavilna skupina Betlehem.

Okvirni program seminarja:

  • ČETRTEK od 16.00 do 20.00 ure, sv. maša bo ob 17.00 uri
  • PETEK in SOBOTA od 9.00 do 20.00 ure, sv. maša bo ob 17.00 uri
  • NEDELJA od 10.00 do 13.00 ure, sv. maša bo ob 11.00 uri

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

»Manjši v Kristusu«

tor Dec 16 , 2014
Pismo generalnega ministra OFM za božič »Manjši v Kristusu« Predragi bratje, v pripravi na praznovanje božiča nad vse vas kličem: Gospod naj vam podari svoj mir! Mir vašim deželam, posebno tistim, ki jih vznemirja nasilje; mir vašim mestom, posebno tistim, kjer se živi v stiski in revščini; mir vašim bratstvom, […]

Morda vas zanima

Najnovejši prispevki