Skoči na vsebino

Molitev v podporo p. Tadeju

  • od

Vir: 24kul.si

Proces proti p. dr. Tadeju Strehovcu je v veliki meri tudi duhovni boj. Moči zanj lahko dobimo samo v molitvi. Vabljeni, da se pridružite celonočnim bedenjem, ki bodo potekala vse sobote od 13.10.2018 do 24.11.2018. Celonočna bedenja bodo potekala v kapeli Antonovega doma pri frančiškanih na Viču, Tržaška 85, 1000 Ljubljana.

Celonočna bdenja se bodo začela ob 21.00 s sv. mašo in se zaključila v nedeljo ob 6.00 zjutraj. Kdor ne more priti v Ljubljano lahko organizira celonočna bedenja v svoji župniji ali se sam posveti osebni molitvi. Vabljeni, da se pridružite, po svojih zmožnostih. Vsaka minuta šteje.

Podpišite PETICIJO v podporo p. Tadeju Strehovcu!

Molitveni nameni in prošnje:

Gospoda Boga, Očeta in Sina in Svetega Duha prosimo iz srca:
1. »Gospod Bog, bodi ti Advokat in Sodnik v tem sodnem postopku, ki poteka proti p. Tadeju Strehovcu in ga potegni ven iz te zanke krivične obsodbe. Prosimo, naj ta sodba pade, da p. Tadej Strehovec ne bo obsojen in bo to nekaj novega za naš narod in v večjo pravičnost v našem sodstvu v Sloveniji.« ― Prosimo te, usliši nas.
2. »Bog Oče, v imenu Jezusa Kristusa te prosimo za nas katoličane v Sloveniji, da si bomo upali z javno besedo in zgledom zavzemati v družbi za naše krščanske vrednote, vključno za spoštovanje življenja od spočetja do naravne smrti ter za svobodo izražanja in veroizpovedi. Prosimo te za našo edinost in povezovanje. Gospod spreobrni nas!« ― Prosimo te, usliši nas.
3. »Ljubi Jezus, izročamo ti vse nasprotno misleče in tiste, ki preganjajo našega patra Tadeja Strehovca in nas kristjane v Sloveniji ter svetu. Zanje te prosimo, Ti veš kaj potrebujejo!« ― Prosimo te, usliši nas.
Koordinacija »Mi ne sodimo, mi pomagamo!« v podporo patru dr. Tadeju Strehovcu, oktober 2018
4. »Dobri Bog, Izročamo ti vse naše shode pred sodiščem in vse sodne obravnave ter medijski odmev v ljudeh o teh dogajanjih. Vse, vse ti dajemo pod Tvojo zaščito Gospod, v tvoje varstvo Mati Devica Marija, v tvoje varstvo sveti nadangel Mihael, obvarujte nas zarote molka v medijih in vsakršnega izgreda ter zvijač in učinkov hudega duha.« ― Prosimo te, usliši nas.
5. »Gospod Bog, prosimo te za Svetega Duha, naj on deluje skozi nas v naših prizadevanjih »Mi ne sodimo, mi pomagamo!« . Gospod, vodi nas! Gospod, blagoslovi nas!« ― Prosimo te, usliši nas.
6. »Za ozdravitev in osvoboditev ljudi v Sloveniji od duha: neodpuščanja, komunizma, smrti, laži, duhovne slepote, šibke misli … Ti veš Gospod, kako smo bolni in nesvobodni. Jezus, po tvoji sveti daritvi na križu in zdaj na oltarju pri tej sveti maši, spremeni, posveti nas, naš narod in vso Slovenijo!« ― Prosimo te, usliši nas.
7. »Vse to in še neizrečeno te prosimo Gospod Bog, iz omejene človeške perspektive, a iz srca. Naj se vse zgodi po Tvoji volji Dobri Oče, Sin in Sveti Duh, ki si Troedini BOG! Amen.« ― Prosimo te, usliši nas.

Pridite na SHOD v PODPORO p. Tadeju!
– 16. 1. 2019: zbor ob 8h na Prešernovem trgu v Ljubljani

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.