Shod v podporo p. Tadeju Strehovcu

Vir: 24kul.si

Podpišite PETICIJO v podporo p. Tadeju Strehovcu!

V sredo, 16. 1. 2019, se bo na sodišču v Ljubljani nadaljeval krivični sodni proces proti frančiškanskemu duhovniku p. dr. Tadeju Strehovcu, ki se zavzema za pravico kristjanov do molitve, za pravico nerojenih otrok do življenja ter pravico mater v stiski do pomoči.

Vabljeni, da se udeležite shoda neposredno pred sodno obravnavo. Zberemo se v sredo 16. 1. ob 8.00 uri zjutraj na Prešernovem trgu v Ljubljani. Na shodu bo, tako kot že dvakrat doslej, bogat kulturni program z nagovori. Naša udeležba na shodu je pomembna, ker bomo z njo p. dr. Tadeju Strehovcu pokazali, da v krivičnem preganjanju ni ostal sam, hkrati pa sodišče spodbudili, naj čimprej konča ta krivičen, nezakonit in protiustaven sodni proces.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Duhovne vaje za družine - marec 2019

ned Jan 20 , 2019
Nazarje, 22. – 24. 3. 2019 OPIS LOKACIJE? Na vzpetini Gradišče nad sotočjem Savinje in Drete stoji frančiškanski samostan s cerkvijo Marija Nazaret, katere predhodnica je bila leta 1625 sezidana loretska kapela. V letih 1632 do 1661 so samostan in župnijsko cerkev pozidali iz Bosne pred Turki pobegli frančiškani. Leta […]

Morda vas zanima

Najnovejši prispevki