3. dan obiska generalnega ministra

OLYMPUS DIGITAL CAMERATretji dan obiska, je generalni minister br. José Rodríguez Carballo vodil jutranjo konventualno mašo, pri kateri nam je spregovoril o Bogu, ki je ljubezen, ki pa mu mi ljudje to ljubezen premalo vračamo. Naslonil se je na vzklik sv. Frančiška, da “Ljubezen ni ljubljena”.

Po skupnem zajtrku se je skupaj z generalnim definitorjem srečal s provincialnim vodstvom, kjer je podal nekaj temeljnih smernic za dobro vodenje in animacijo celotne province.

Sledil je ogled mesta, kjer smo si ogledali mestno središče s stolnico in okoliškimi znamenitostmi. Pri kosilu so se nam pridružili provincialni ministri južnoslovanske konference, ki so imeli po kosilu še skupno srečanje z generalnim ministrom.

Popoldne je bilo namenjeno pogovoru z različnimi predstavniki medijev, s tem pa se je obisk generalnega ministra tudi končal in smo ga pospremili na letališče.

PROGRAM OBISKA

[nggallery id=8]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Likovna delavnica v Strunjanu

pon Apr 23 , 2012
V letošnjem letu, ko slavimo častitljivo 500. obletnico prikazanja Marije v Strunjanu, Frančiškanski samostan Strunjan organizira mednarodno likovno srečanje. V prostorih Frančiškanskega samostana bo od 22. do 28. aprila 2012 pod vodstvom akad. slikarja Klavdija Tutte sodelovalo trinajst ustvarjalcev, ki bodo ustvarjena dela podarili zametku Galerije sodobne sakralne umetnosti Strunjan. […]

Morda vas zanima

  • Bratje v Sloveniji

  • Sklep kapitlja

Najnovejši prispevki