Skoči na vsebino

Javljanje iz Mehike #2

  • od

Guadalajara, 7. 6. 2012 ob 20.50

Dragi bratje,

ponovno se vam oglašava s kapitlja pod rogoznicami za OFM 10 v Mehiki.

Vzdušje v mednarodnem bratstvu je res zanimivo: včeraj je bilo pri masi berilo v kitajščini, evangelij pa pet v arabščini (pel je fr. Nirwan, po rodu Iračan, deluje pa v Jeruzalemu). Sicer pa je včeraj dopoldan imel predavanje fr. Cesare Vaiani o vsebini blagrov v Frančiškovih spisih in njegovih biografijah. Popoldan pa smo misijonarili na različnih krajih: Andraž v župniji sv. Anite v domu ostarelih, Andrej pa v skupini, ki je z molitvijo (adoracijo) podpirala delo obeh skupin misijonarjev.

Danes smo pripravili in potrdili tudi uradno porocilo o dogajanju na kapitlju, ki si ga boste lahko v prihodnjih dneh prebrali na www.ofm.org/underten12 pa seveda tudi kaj pogledali o dogajanju na kapitlju.

Jutri odhajamo v Ciudad de Mexico, od koder bomo poromali v svetišče guadlupske Marije. Ker se verjetno ne bova več oglasila na to listo, boste lahko kaj več o celotnem dogajanju prebrali v prihodnji številki Poročil. Do takrat pa naj zadošča spodnja fotografija iz Zapopana, kjer so naše barve dobro zastopane.

Buenos noces!

Andrej in Andraž

ofm10-2012-zapopan_slo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.