Marija pa je vse te besede ohranila – Zbornik

Marijin kongresPri založbi Brat Frančišek je izšla nova knjiga oz. zbornik z naslovom Marija pa je vse te besede ohranila.
gre za objavo prispevkov slovenske skupine na mednarodnih mariološko-marijanskih kongresih, ki jih je priredila Papeška marijanska mednarodna akademija iz Rima leta 2000 v Madonna del Divino Amore pri Rimu, leta 2004 v Rimu in leta 2008 v Lurdu. Namen kongresov Papeške mednarodne marijanske akademije je poglabljanje marioloških vidikov Marijinega življenja, kakor jih poznamo iz evangelijev in iz del cerkvenih očetov ter jih udejanjamo v našem vsakdanjem življenju, po Gospodovi besedi: »Moja mati in moji bratje so tisti, ki Božjo besedo poslušajo in uresničujejo.« Slovensko skupino so na teh kongresih predstavljali predavatelji, člani Frančiškanskega marijanskega centra Slovenske frančiškanske province sv. Križa s sedežem na Brezjah. Zbornik je uredila Martina Kraljič.
NAROČI!

Posted in ZBF

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

M. Bodo: Pot svetega Frančiška

sre Dec 19 , 2012
Pri založbi Brat Frančišek je v zbirki Frančišek med nami  izšla nova knjiga avtorja Murraya Boda z naslovom Pot svetega Frančiška. Knjigo lahko naročite v naši spletni knjigarni! “Ko sem oblekel habit svetega Frančiška, sem bil star osemnajst let. Od takrat se je veliko spremenilo, v meni in v svetu okrog […]

Morda vas zanima

Najnovejši prispevki