M. Bodo: Pot svetega Frančiška

ovitek_bodo_mediumPri založbi Brat Frančišek je v zbirki Frančišek med nami  izšla nova knjiga avtorja Murraya Boda z naslovom Pot svetega Frančiška.

Knjigo lahko naročite v naši spletni knjigarni!

“Ko sem oblekel habit svetega Frančiška, sem bil star osemnajst let. Od takrat se je veliko spremenilo, v meni in v svetu okrog mene. Frančišek, ki ga poznam danes, ni tisti Frančišek, ki sem ga poznal pri osemnajstih, a njegove vrednote in pripovedi, ki govorijo o tem, kako je živel in kaj je govoril, še vedno spodbujajo način življenja, ki sem si ga izbral.
Frančišek Asiški mi je dal način življenja, ki me še naprej izziva in vznemirja ter me sili, da vedno znova preverjam možnosti v sebi in okrog sebe. Vedno znova se vračam k Frančišku in njegovim razlagalcem, da bi našel pomoč za razumevanje lastnega izkustva.” (Murray Bodo)

Format: 20 x 12,5 cm
Obseg: 192 srani; brošura
Cena: 7 €

Posted in ZBF

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Nosilci veselih novic

čet Dec 20 , 2012
Pismo generalnega ministra ob božiču Dragi bratje in sestre: „Oznanjam vam veselo novico, ki bo veliko veselje za vse ljudstvo“ (prim. Lk 2,10). Beseda, ki je bila od začetka pri Bogu, ki je bila Bog (prim. Jn 1,1), je „v polnosti časov“ (Gal 4,4) postala Emanuel, Bog-z-nami (prim. Mt 1,23). To je Božji evangelij […]

Morda vas zanima

  • Moj credo

Najnovejši prispevki